Szállítási információ

A szállítással kapcsolatos legfontosabb információk:

 

A termékek kiszállítását a DPD futárszolgálat vagy a HDT házhozszállító szolgálat munkatársai végzik. Nagyobb méretű csomag esetén gondoskodjon megfelelő segítségről, hogy a futárt csak minimális mértékben hátráltassa a munkájának végzésében. Kisebb méretű bútorokat, székeket, lámpákat a DPD futárszolgálat szállítja ki. A nagyobb méretű és sérülékenyebb bútorok kiszállítását a HDT házhozszállító szolgálat munkatársai végzik. A HDT két munkatárssal szállít, a csomagokat felár nélkül beviszik az ingatlanba, lakásba, emeletre (kivétel keskeny, szűk veszélyes folyosók és lépcsők valamint csigalépcsők).

A nagyobb méretű termékek esetében az alábbi paraméterek szerint a helyszínen segítséget kell biztosítani:

80 kg feletti termék esetén - 1 rakodásra alkalmas személy

100 kg feletti termék esetén - 2 rakodásra alkalmas személy

 

A kisebb méretű  termékek kiszállítása munkaidőben történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol át tudja venni a csomagot. (Munkanapokon Hétfő-Péntek 8:00-16:00 óráig.) A nagyobb méretű bútorok szállítása 8:00-20:00 között történik.

 

A szállítás időpontjára vonatkozó kéréseket továbbítjuk a futárszolgálat felé, azonban ennek betartásáért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük amennyiben szoros időbeosztása miatt Önnek csak bizonyos időpontok megfelelőek a termék átvételére jelezze felénk is kérését, melyre külön felhívjuk a szállító cég figyelmét.

 

A bútorok lapraszerelt állapotban kerülnek (néhány bútor esetében összeszerelt állapot az optimálisabb) kiszállításra azonban a mellékelt leírás és szerszámok segítségével, könnyedén összeszerelhetőek. A futárszolgálat munkatársai nem végeznek összeszerelést.

Külön díj ellenében kérhető a bútorok összeszerelése. Az összeszerelés költsége bútoronként eltérő, ezért kérjen pontosabb információt elérhetőségeinken.

 

További kérdéseire válaszokat találhat a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontban is.

 

 


 

Szállítási díj:

Minden 2019 június hónapban leadott megrendelés kiszállítása INGYENES!

A szállítási díj összege termékenként változik. A végleges szállítási költségek a kosárban láthatóak.

Személyes átvétel esetén a szállítási díj 0 Ft.

500.000 HUF feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

 


 

Szállítási határidő:

A visszaigazolásban kerül feltüntetésre. Termékeink minden esetben külföldi (Belgiumban és Németországban található) raktárból érkeznek ezért a szállítási határidő várhatóan 2-6 munkahét, de általában legkésőbb 4 hét alatt kiszállítjuk a megrendelt terméket.  A határidő annak függvénye, hogy a szállítási ciklusokhoz képest mikor rendeli meg bútorait. Amennyiben pont elindult szállítmányunk, előfordulhat, hogy 4-6 hetet kell várnia. A várható szállítási időről minden esetben tájékoztatjuk vásárlóinkat telefonon, vagy emailben. Természetesen igyekszünk minimalizálni a szállítási időt ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minél hamarabb megkapja megrendelt terméket/termékeket, így amennyiben a termék hamarabb megérkezne akkor, az előszállítás jogát fenntartjuk. Előre nem látható esemény bekövetkezése esetén írásban tájékoztatást küldünk, az esetleges szállítási határidő módosulásról.

 


 

Személyes átvétel

Előzetes egyeztetés alapján az alábbi pontokon van lehetőség személyes átvételre.

4002 Debrecen, Ragoda dűlő 5. (Mixvill mögött, MERKAPT telephely)

 

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Ilyen esetben a szállítási díj 0 Ft.

 


 

Visszaszállítás feltételei

Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást cégünk ingyenesen vállalja, így ebben az esetben Önnek csak a megfelelő, precíz visszacsomagolásról kell gondoskodnia. Kérjük segítse munkánkat a gondos visszacsomagolással, hogy a termék visszaszállítás során lehetőleg ne sérüljön meg.

A visszaszállítással kapcsolatban további részletes információk megtalálhatóak a Vásárlási Információk oldalon.