Rólunk

Cégünk 2014 óta dinamikusan fejlődő családi tulajdonban levő vállalkozás, melynek fő profilja lakberendezési termékek kereskedelme. Célunk, hogy a minőségi, design bútorokat minél szélesebb rétegek számára elérhetővé tegyük. Vásárlóinknak profi szakmai hátteret, színvonalas kiszolgálást és elérhető árakat igyekszünk biztosítani. Olyan termékeket szeretnénk kínálni, melyek egyedülállóak a hazai modern bútor és design bútor piacon. Nálunk az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, lelkiismeretesen végezzük munkánkat és próbálunk minden igényt kielégíteni, melynek köszönhetően számos pozitív visszajelzést kapunk. Eredetileg gyógyszerészként és villamosmérnökként kezdtük pályánkat, vállalkozásunk hobbiból és a design bútorok iránti rajongásunkból nőtte ki magát, így számunkra a precizitás és a legjobb minőségre való törekvés esszenciális. Igyekszünk minden kérést és feladatot úgy megoldani, ahogy mi magunk is elégedettek lennénk vele.

 

Alapvetően nem csak kereskedőnek érezzük magunkat, komplex szolgáltatást kívánunk nyújtani, minden ügyfelet úgy kezelünk, hogy szívesen visszatérjen legközelebb is hozzánk. Esetlegesen felmerülő problémák során sem hagyjuk magára, haladéktalanul próbálunk segíteni, akár munkaidőn túl és hétvégén is, ha szükség van ránk. Még a legjobb helyen is előfordulhat, hogy a kiküldött termék hibás, esetleg sérülése csak felbontás után vehető észre. Mi nem kívánunk kibújni a felelősség alól, heteken át kifogást keresni, hogy miért nincs a vevőnek igaza. A problémát megoldjuk, a hibás terméket kicseréljük amilyen gyorsan csak lehet. Célunk, hogy mindenki csak elégedetten távozhasson tőlünk.

 

Nem tartunk fent bemutató termet, mivel széles választékunk minden darabját nem tudnánk bemutatni, így vásárlóinknak szintén katalógusból kellene rendelnie, ahogyan a legtöbb stúdióban. A rendelt termékeket közvetlenül európai forgalmazóktól vásároljuk. Mindezekkel megspórolunk olyan költségeket, mellyel árelőnyhöz  jutunk, melyet vásárlóinknak továbbadunk. A termékeket tehát a legjobb ár-értékaránnyal kínáljuk.

 

Azt tapasztaltuk, hogy jelenleg a magyarországi piacról hiányoznak a szélesebb rétegek számára megfizethető, de mutatós és formatervezett lakberendezési termékek, így ezt a piaci rést szeretnénk betölteni. A webáruházunk gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges és minőségi bútorokból valamint kiegészítőkből áll. Termékeink megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező európai beszállítók raktáraiból érkeznek. Számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb, így mindent igyekszünk megtenni ennek érdekében.

 

Ismerjen meg minket, fedezze fel a design bútorok világát, és ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Rólunk - Modern bútor webáruház
Kellemes vásárlást kívánunk. Dr. Hollik Evelin & Hollik István